Analyser og tests

Analyser og tests

Mavefornemmelsen er død
– Længe leve analyserne og de data-drevne beslutninger.

Big data strategi

Du bør spore, monitorere og analysere på alle dine aktiviteter, kanaler og indhold. Sørg for at have en strategi for dine Big Data analyser og den viden og indsigt du har tilgængelig. Start med det du allerede har og lav så en langsigtede plan for, hvad og hvordan virksomheden skal finde, sammensætte og anvende data. Vær agil og optimer når det er muligt.

Korrekt brug af analyser kan give dig større succes

Indsigt og forståelse af kunderne er essentiel. Jo bedre vi kender vores kunder, desto mere præcis kan vi opstille personas og skabe et målrettet, personligt indhold, der rammer kundens behov og præferencer. Med brug af analyse, kreativitet og viden om målgrupperne kan vi skabe målrettet indhold, gode kampagner og sikre en høj Return On Investment (ROI).

Test, test og test. Hvad virker og hvad virker ikke. Vi bør teste både de forskellige tilbud til kunderne (som rabat, e-bøger, webinar mv), men også den kreative indpakning.

Målrettet eksperimentering

Forvent ikke noget nyt, hvis du gør, som du altid har gjort. Så vi skal også tillade os at eksperimentere og prøve nye værktøjer, nye services og nye kanaler. Evt. blot for en del af markedsføringsbudgettet. Forhåbentlig opdager vi nye ting, der giver endnu mere salg eller forbedret ROI.