Content marketing

Content marketing

Content is (still) King! Og konteksten er gud.

Godt og relevant indhold i rigelige mængder giver en bedre SEO. Indhold der samtidig giver kunderne nyttig viden og brugbare informationer, giver dig større engagement, da indholdet nydes, likes og deles i netværket. Få at få succes skal du kontinuerligt udvikle og forbedre dit indhold, du skal lytte og lære af dine kunders feedback, kundernes ændrede interesser samt udnytte de nye trends.

Indhold med billeder giver større engagement 

Måden jeg vil angribe opgaven på, er ved at samle input fra den øvrige organisation. Der findes megen viden og erfaring spredt på virksomhedens medarbejder, og det gælder om at få den samlet, skræddersyet og formidlet ud til kunderne. Det kræver et tværfagligt projektarbejde, styring, koordinering og eksekvering. Noget som jeg har god erfaring med.

Jeg arbejder ligeledes hjemmevant i CMS, og kvalitetstjekker altid tekst og indhold. For mig handler det om at skabe indhold, der matcher det kunderne ønsker og samtidig indarbejde de nøgleord, der oftest anvendes som søgetermer (SEO). Vi skal vise, vi kan løse kundernes udfordringer og bekymringer og efterkomme deres ønsker og behov.

One thought on “Content marketing

Comments are closed.