Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

SEO – Er du synlig for potentielle kunder?

Findes du ikke på Google, findes du ikke!

Der er 60 trillioner hjemmesider og der foretages 2,3 millioner Google søgninger – hvert sekund! Hvordan sikrer du, at jeres indhold bliver fundet? Det korte svar er, at et konstant fokus på SEO er en forudsætning for din succes.

  • On-page SEO
    • Søgeordsanalyse, optimering af indhold, relevant indhold, ingen fejl mv.
  • Off-page SEO
    • Linkbuilding, Google Business, Name-Address-Telephone mv.

Hastighed og mobiloptimering

En af de nye SEO faktorer er den hastighed, hvormed din hjemmeside loades. For at imødegå de mange mobile brugere er Google begyndt, at opprioritere de sites der er hurtige. Det stiller krav til det tekniske set-up af din hjemmeside. Er html-koden optimeret, er billederne komprimeret osv.

SEO

SEO handler ikke blot om synlighed

Det handler om at tiltrække relevante leads

Via gode søgeordsanalyser, intelligent og målrettet indhold skal vi tiltrække de rigtige kunder. Og gennem korrekt brug af SEO – både de tekniske elementer, on-page of off-page SEO – skal vi placere os højt på SERP (Search Engine Result Page).

Jeg har flere års erfaring med on-page SEO delen, og har et godt kendskab til SEO værktøjer som Screaming Frog, Accuranker, Ahrefs, Google Keywordplaner, Google Analytics og Google Search Console.

Nogle af de tips og tricks jeg har lært, deler jeg via min hjemmeside. Læs f.eks. 11-trins SEO processen: OnlineMarketingSpecialist.dk/seo-processen-11-trin/