Projektkoordinator i ATEA

2016 – november 2019

Atea A/S er en markedsledende nordisk IT-virksomhed, der handler med hard- og software, løsninger inden for sikkerhed, platform, drift og kommunikation med mere. I Danmark har Atea en omsætning på kr. 6,7 mia. (i 2017) og ca. 1.600 ansatte.

Ansvar
Projektkoordinator i en mindre forretningsenhed med 18 ansatte, der tilbyder bruttolønsordninger til nordiske virksomheder. Ansvarlig for Backoffice opgaver, kunde- og ordrehåndtering. Refererer til chefen for Operations, Atea Flexible Benefits.

Udfordringer
For at effektiviserer forretningen blev en organisationsændring igangsat ultimo 2016, der udfordrede de gængse rutiner og skabte behov for nye processer.

Resultater

  • Ordrehåndtering. Via kreativt brug af kalenderfunktionen i Outlook har jeg personligt skabt et vitalt overblik for ordrer, der afvikles med forskellige frekvenser for de ca. 80 BtB kunder. Det har sikret en korrekt håndtering af ordreindsamlingen.
  • Struktur og nye processer. Jeg har udviklet og publiceret detaljerede beskrivelser af de nye arbejdsrutiner, der sikre vidensdeling og muliggør overdragelse af opgaver. Det giver større fleksibilitet og bedre udnyttelse af arbejdsstyrken.
  • Overblik. Har selvstændigt udviklet et ’mini CRM-system’, der indeholder alle de essentielle informationer om kunderne. Vigtige data er nu tilgængelige for alle relevante 18 medarbejdere på tværs af organisationen.
  • Automatisering og effektivisering. Bidrager og indgår i projekter, der skal på sigt skal automatisere de mange manuelle processer i ordreflow og kundehåndtering.
  • Oplæring af nye kollegaer. Træning og support for nye kollegaer og praktikanter.

 

Tilbage til karriere forsiden.